Udarbejdelse af arbejdspladsbrugsanvisninger

Lav dine APBer - Tryk her!

Bemærk: Systemet retter sig efter det sprog din browser er sat til dvs. hvis du bruger din browser på engelsk, så laves APBerne også på engelsk.

Nu kan du oprette dine egen arbejdspladsbrugsanvisninger.
Som kunde hos os bliver det dermed muligt, på få sekunder, at få lavet en hurtig og simpel APB. En klar fordel for dig som kunde hos Nordical og en en lille ekstra service vi gerne yder til vores kunder.

Du kan nemt og enkelt i 3 lette trin kan oprette arbejdspladsbrugsanvisninger (APB) til udskrift. Alle de faste ting vedrørende vores produkter er udfyldt på forhånd og holdes løbende opdateret med de nyeste data.

Du skal kun udfylde få oplysninger som vedrører det enkelte brugssted. Brugen er gratis.

APB’en er en meget enkel og overskuelig formular på 1 side, som er nem at bruge og få de vigtige oplysninger som er nødvendige, i tilfælde af en ulykke eller anden akut situation. Den indeholder alle de ting, som der er lovmæssige krav om til en APB.

Hvis du mangler hjælp til udfyldelse af felterne, så klik på feltet og "kvikhjælpen" kommer frem med forslag og ideer til hvad du skal skrive i feltet. Bemærk, at det kun er forslag og ikke nødvendigvis passer på det produkt du arbejder med.

Bemærk, at APBerne laves som pdf-filer. Så det er nødvendigt at du har et program installeret, der kan læse den slags. Pdf-filer læses f.eks. med Adobe Reader - download er gratis!


Hvis du har brug for en demonstration af systemet, så kontakt din lokale Nordical-konsulent.

Velkommen Nordical A/S

Log ind

Opret ny bruger