Alt på spray

Læs mere om det enkelte produkt, find datablad og produktbrochure ved klik på billedet.

 • Vis
 • Desinfektionsspray 500 ml.

  TILBUDSPRIS SÅ LÆNGE LAGER HAVES! Effektiv og brugervenlig desinfektionsspray til hænder, værktøj og udstyr. Til afspritning af bl.a. overflader, værktøj, mobiltelefoner, skærme og hænder. Indhold: 500 ml.Pakning: 12 stk.Tekniske data: Imprægneringsmiddel: VæskeDrivmiddel: Komprimeret lu..

  Log ind for at handle og se priser.
 • L1- Låseolie 60 ml.

  Lige til at ha’ med i lommen. Langtidsholdbar, ikke fedtende smøremiddel til låse og fine mekanismer. Den rensende olie opløser og fjerner snavs og størkner ikke efterfølgende hvilket giver forbedret funktionalitet og længerevarende smøring. Smører Løsner Optør Frostsikrer Fedter ikke Ind..

  Log ind for at handle og se priser.
 • Motip Air Refresher ”One Shot” 600 ml.

  ET SKUD ER NOK! Super kraftig jetdyse, der fordeler produktet ud i rummet. Effektiv spray til at fjerne ubehagelig lugt. Dejlig langvarig duft af citrus, som fjerner grimme lugte. Mange anvendelsesmuligheder f.eks.: ToiletterKældreSkralderumContainereHotelværelserLejligheder der har stået tomme..

  Log ind for at handle og se priser.
 • Motip Wheel Cleaner 600 ml.

  Effektiv rengøringsmiddel til fælge og hjulkapsler.Skummet renser i dybden og giver blankt resultat. Pakning: 6 stk. Prisen er angivet pr. stk.

  Log ind for at handle og se priser.
 • Motip Impregnation Spray 500 ml.

  Enestående imprægneringsspray til at beskytte stof og læder mod fugt og tilsmudsning. Lægger en usynlig beskyttelsesfilm, som er vandafvisende, men åndbar. Pakning: 12 stk. Prisen er angivet pr. stk.

  Log ind for at handle og se priser.
 • Motip Silicone Spray 500 ml.

  Anvendes til at smøre og beskytte komponenter i plastik eller gummi. Forebygger knirken og piben. Forebygger frysning og udtørring. Vandafvisende. Fremragende mekanisk stabilitet og varmestabilitet. Pakning: 12 stk. Prisen er angivet pr. stk.

  Log ind for at handle og se priser.
 • Motip PTFE Dry 500 ml.

  Tørt overflade smøremiddel til behandling af mekaniske dele af metal og plast, hvor rester af olie eller fedt er uønsket. Efterlader ingen olie- eller fedtrester (tørfilm). Meget lav friktionsevne. Egnet som slipmiddel til forme, hvor brugen af silicone er uønsket. Pakning: 12 stk. Prisen er angi..

  Log ind for at handle og se priser.
 • Motip PTFE Spray 500 ml.

  Universalsmørelse til mekaniske komponenter i metal og plastik Forebygger slid og fastklæbning. Fremragende mekanisk stabilitet og varmestabilitet. Vandafvisende. Meget lav friktionsevne. Pakning: 12 stk. Prisen er angivet pr. stk.

  Log ind for at handle og se priser.
 • Motip White Grease 500 ml.

  Sprayfedt med fremragende vedhæftning og høj viskositet til at smøre mekaniske dele af metal eller plast. Vandafvisende og pH - neutral. Indeholder PTFE. Pakning: 12 stk. Prisen er angivet pr. stk.

  Log ind for at handle og se priser.
 • Vis

Velkommen Nordical A/S

Log ind

Opret ny bruger