Gode tilbud!

Find et godt tilbud.

Læs mere om det enkelte produkt, find datablad og produktbrochure ved klik på billedet.

 • Vis
 • Lotus Jumbo Mini Plus Toiletpapir 12 rl.

  TILBUD: NU KUN 149,- ex. moms. Normalpris 368,74 ex. moms.Tilbuddet gælder så længe lager haves. 2-lags jumbo mini ruller. 180 meter pr. rulle. 1250 ark.Rullebredde: 95 mmRullediameter: 19 cm Pakning: Kolli af 12 ruller.

  Log ind for at handle og se priser.
 • Eco-Tex Soft Microfiberklud, 40x40cm, 10 stk.

  Stærk microfiberklud med ekstra god sugeevne og særligt høje rengørende egenskaber pga. opbygningen i kludens fibre samt i vævningsmetoden. God ergonomi pga. SOFT-effekten i kluden, som gør den let at vride og den ligger tilmed perfekt i hånden. 4-dobbelt overlock som sikre en fast og stærk klud i h..

  Log ind for at handle og se priser.
 • IDZ Rapid A 525 ml. Desinfektionsspray

  INTRODUKTIONSTILBUD: KUN 34,95 pr. stk. ved køb af 10 stk. SKAL IKKE SKYLLES AF! Effektiv desinfektion af pakke- og vejemaskiner, instrumenter, fotoceller, borde, inventar, rekvisitter m.m. i levnedsmiddelindustrien, køkkener, sundheds-, syge-, og tandplejen samt i dyrlægeklinikker. Velegnet til s..

  Log ind for at handle og se priser.
 • Kärcher Støvsuger T 7/1 Classic Nordic

  TILBUD: NU KUN 499,- ex. moms. Normalpris 795,- ex. moms.Tilbuddet gælder så længe lager haves. KUN 1 STK. TILBAGE En kraftig støvsuger med standard fleecefilterposer som gir god valuta for pengene. Med opbevaring til ledning.Takket være den kraftige 1,000 W motoren skaber den kompakte støvsuger et..

  Log ind for at handle og se priser.
 • Harmonix Monotoring Paste

  TILBUD: NU KUN 79,- ex. moms. for 25x10 gr. Normalpris 125,- ex. moms. TILBUD: NU KUN 399,- ex. moms. for 500x10 gr. Normalpris 699,- ex. moms.Tilbuddet gælder så længe lager haves. HAR DU ROTTER ELLER MUS?Harmonix® Monitoring Paste er det perfekte redskab til en tidlig påvisning af tilstedeværels..

  Log ind for at handle og se priser.
 • Tanaco Musegiftstation 2 stk.

  TILBUD: NU KUN 59,- ex. moms. Normalpris 87,- ex. moms.Tilbuddet gælder så længe lager haves. Tanaco Musegift med chloralose er en effektiv musegift, som let kan anvendes af alle. Tanaco Musegift med chloralose er let og sikker at anvende. Musegiften er, i henhold til lovgivningen, placeret inde i ..

  Log ind for at handle og se priser.
 • Kärcher Tæpperenser Puzzi 10/1

  Kampagnepris til og med 31.12.2018: 4895,- kr. ex. moms.Normalpris: 7195,- kr. ex. moms.Puzzi 10/1 er afløseren for den kendte Puzzi 100 og har blandt andet et nyt og opdateret mundstykke, som sikrer dig et endnu bedre rengøringsresultat. Puzzi 10/1 vil gennem sin effektivitet og alsidighed med sikk..

  Log ind for at handle og se priser.
 • Kärcher Tæpperenser Puzzi 8/1 C

  Kampagnepris til og med 31.12.2018: 3495,- kr. ex. moms.Normalpris: 5295,- kr. ex. moms. Kraftfuld og kompakt maskine med Spray-Ex-system til rengøring af mindre tæppebelagte områder og polstrede møbler. Det er den maskine på markedet, der efterlader den laveste restfugtighed. Det betyder, at man k..

  Log ind for at handle og se priser.
 • Kärcher Støvsuger T 15/1 NORDIC HEPA

  KAMPAGNEPRIS!T15/1 Hepa er Kärchers topmodel inden for tørstøvsugere og er et produkt, der virkelig tilbyder vores kunder en lang række unikke fordele. Den særdeles støjsvage maskinebyder på stor ergonomisk komfort, idet slangen, ledningen og tilbehøret er indbygget i maskinen. Maskinen har derudove..

  Log ind for at handle og se priser.
 • Vis

Velkommen Nordical A/S

Log ind

Opret ny bruger