Hygiejne og lugtkontrol

Produkter til personlig pleje og hygiejne, samt lugtkontrol. 

Læs mere om det enkelte produkt, find datablad og produktbrochure ved klik på billedet.

 • Vis
 • Plum Hånddesinfektion 85% gel 600 ml

  Alkoholbaseret hånddesinfektion i gelform. Indeholder 85% denatureret ethanol. Reducerer effektivt bakterier og vira fra hænderne samt minimerer smittespredning. Indeholder glycerol, der forhindrer udtørring af huden. Denatureret med 6% IPA. EN1500:2013, EN14476:2013+A1:2015. CEI vurderet. Anven..

  Log ind for at handle og se priser.
 • Plum WipeClean Ethanol Disinfection 80% 25 stk. Desinfektionsklude

  Desinfektionsklude i størrelse small. Hver klud måler 20x30 cm. Praktiske engangsklude til desinfektion af løse emner og hårde overflader, der tåler alkohol. Kludene er klar til brug. Tag en klud, tør af og smid ud. Indeholder ikke sæbe, så de kan med fordel bruges til desinfektion efter rengøring ..

  Log ind for at handle og se priser.
 • Deo Special 5 ltr.

  Bakteriedræbende lugtbekæmpelsesmiddel med aktive enzymer. Sikrer effektiv bekæmpelse af dårlig lugt og giver en frisk og miljøvenlig atmosfære. Anvendes til at rengøre, desinficere, desodorisere og dræbe ubehagelige lugte i f.eks. kontorer, opholdsrum, containere, skaktrum, nedfaldsskakte, skralder..

  Log ind for at handle og se priser.
 • AirX 66 Lugtbekæmpelse 1 ltr.

  Effektiv mikrobiologisk renhold og lugtbekæmpelse. Fjerner dårlig lugt og organiske materialer ved kilden. AIRX 66 omdanner organiske materialer som urin, opkast og madrester m.m. til vand og kuldioxid. Anvendes bl.a. til fjernelse af gamle og nye pletter, samt lugt fra urin, fæces, opkast, blod, mæ..

  Log ind for at handle og se priser.
 • AirX 17 Lugtkontrol 12 stk.

  Lille dåse med stor virkning! Ufattelig effektiv lugtbekæmpelse med AirX 17. Den lille dåse er en nem og hurtig løsning på lugtproblemer. Åbn dåsen og placer i det rum, hvor du vil ha' fjernet dårlig lugt. AirX 17 begynder straks at virke. AirX17 indeholder AIRICIDE® og citrusekstrakter fastholdt i..

  Log ind for at handle og se priser.
 • Care All-Over

  Care All-Over er en mild og skånsom, flydende cremesæbe til hænder, hud og hår. Produktet er velegnet til miljøer, hvor hyppig håndvask er påkrævet. Svagt sur pH-værdi – i nærheden af hudens (6,3). Dette er med til at sikre minimal udtørring af huden, hvorved hudens naturlige fugtighedsbarriere ikke..

  Log ind for at handle og se priser.
 • Vis

Velkommen Nordical A/S

Log ind

Opret ny bruger