Snappere - Opsamlere

Læs mere om det enkelte produkt, find datablad og produktbrochure ved klik på billedet.

 • Vis
 • Classic Pro Reacher 82 cm 1 stk

  Indendørs snapper til hjælp i dagligdagen, hvis man ikke kan bukke sig eller sidder i rullestol. Non-slip håndtag. Ergonomisk design. Magnetisk spids og krog til hjælp med påklædning. Kan hænge på kørestolen. Samler selv helt små ting og papir op fra gulvet. En uundværlig hjælp. Bør ikke ..

  Log ind for at handle og se priser.
 • Streetmaster: Den Lille/Lange Hjælper

  En uundværlig håndsrækning med mange anvendelsesmuligheder. Til opsamling af skrald m.m. Effektive og flexible kæber gør hjælperen meget nem at håndtere, selv ved opsamling af små ting. Kæberne kan med et snuptag justeres til enten at fungere vertikalt eller horisontalt. Solidt wiretræk. Behageligt ..

  Log ind for at handle og se priser.
 • Litterpicker Snapper 1 stk.

  En uundværlig håndsrækning med mange anvendelsesmuligheder. Til opsamling af skrald m.m. Effektiv snapper. Solidt wiretræk. Behageligt greb. Lav vægt.Anbefales brugt sammen med den smarte sækholder Handi Hoop - varenr. 8420-001.Fås i 2 størrelser. Længde: 85 cm eller 92 cmPrisen er angivet pr. stk...

  Log ind for at handle og se priser.
 • Handi Hoop Sækholder 1 stk.

  Smart og nem holder til affaldssække med et behageligt greb.Holder sækken åben så den er nem at fylde med f.eks. Den Lille Hjælper.Affaldssækkene fæstnes nemt på Handi Hoop med en kraftig elastik..Prisen er angivet pr. stk.

  Log ind for at handle og se priser.
 • Handihoop Plus, Firkantet sækholder, 1 stk.

  Smart firkantet sækholder i aluminium med ergonomisk håndtag i plast. Den lige kant gør det nemt at feje ind i sækken. Holder sækken åben så den er nem at fylde med f.eks. Den Lille Hjælper.Med kraftig elastik til fastgørelse af posen.Prisen er angivet pr. stk...

  Log ind for at handle og se priser.
 • Vis

Velkommen Nordical A/S

Log ind

Opret ny bruger